Öppet hus!

Trombon. Foto: Musikskolan

Under nästa vecka kommer våra lärare att bege sig ut i kommunens skolor för att visa vad man kan spela och sjunga hos oss! Vi kommer även att ha Öppet Hus i både Hjärup och Staffanstorp under veckan.

Under hela nästa vecka beger sig våra lärare ut i skolorna och informerar om musikskolan, vilka vi är och vad vi gör. Vi kommer då även att bjuda in eleverna till Öppet Hus, där eleverna får testa de olika instrumenten och träffa lärarna innan de bestämmer sig för vilket instrument de vill spela. Tider och datum som gäller för detta är:

Hjärup

Tid: Torsdagen 19/3 kl. 18:00 – 19:30
Plats: Hjärups skola

Staffanstorp

Tid: Lördagen 21/3 kl. 10:00 – 12:00
Plats: Musikskolan (Skolgatan 7, mittemot Bråhögshallen)

Alla är mycket välkomna att lyssna, känna, se, höra och spela på alla instrument som finns hos oss! Det är bara att dyka upp under den tiden som angetts. Har ni frågor? Ring eller maila oss! Mer information finns i de foldrar – Staffanstorps Musikskola – som kommer att delas ut i skolan under vecka 11.