Sång och sånggrupp

Vill du utveckla ditt eget instrument – sångrösten? Det kan du göra både i sångskursen men också genom att sjunga i kör.

Att gå på sång innebär att du får sjunga många olika sorters musik – både det du själv har lust med och det som din lärare presenterar för dig så att du på bästa sätt kan utveckla din sång – och scenteknik. Hos oss får du dessutom två lektioner i veckan, sång samt kör!

På sånglektionen får du kunskap om hur rösten fungerar genom många olika övningar och sångstilar. Du lär dig olika tekniker för att t.ex. andas rätt och får verktyg för att utveckla din röst och ditt tonomfång. Du får också vara med i någon av våra körer, alltså får du två lektioner i veckan! Du kan också medverka på musikskolans olika konserter.

I denna kurs är du antingen ensam med din lärare eller tillsammans med någon. Vill du gå tillsammans med en kompis går det också bra. Skriv i så fall på anmälan vem du vill gå tillsammans med!

 

Sånggrupp

I sånggrupperna sjunger vi tillsammans 4-6 elever i olika genrer och stilar.

Sånggrupp 8-9 år

Vi sjunger visor och poplåtar och lär oss om rösten på olika sätt. Vi leker, jobbar med rörelser, drama och rytmik.

Har du varit med i Lilla Kören tidigare är detta dessutom en bra fortsättning för att träna upp din röst.

Kostnad: 650:-/termin

Supergruppen 10-12 år

Här sjunger vi kanons, visor och poplåtar utifrån gruppens förutsättningar, intressen och önskemål. Vi kan också prova på att skriva egna låtar.

Kostnad: 650:-/termin

Går du på ämneskurs sång ingår denna gruppkurs – som kan bli en kör om ni blir många! – till samma kostnad.

Dag och tid

Staffanstorp: Måndagar kl. 17.40 – 18.20

 

Hoppa till navigering