Gitarr – elgitarr – elbas

GitarrGitarr

Den akustiska gitarren används i all typ av musik allt ifrån att kompa till sång via den eldiga sydamerikanska musiken till fingerspel i den klassiska musiken. Du får lära dig både ackordspel och även spela efter noter. Vi börjar spelar visor och poplåtar och sjunger gärna till.

 

 

 

Elgitarr

 

 

Elgitarr

Alla vet hur en elgitarr ser ut. Alla vet hur den låter och framför allt hur man ser ut när man spela på den. Elgitarren har varit stilbildande inom pop och rockmusik de senaste 50 åren och utgör ofta grunden till interaktiva spel som ”rockband” och ”guitarhero”. Att lära sig spela elgitarr på riktigt är en dröm för många. På musikskolan i Staffanstorp kan vi hjälpa dig att förverkliga den drömmen! Undervisningen anpassas efter elevens musiksmak och sker till stor del utan noter (dvs på gehör).

 

ElbasElbas

Elbas är ett instrument som alltid behövs och ger dig möjligheten att pröva på många olika genrer och ensembleformer. Undervisningen anpassas efter elevens musiksmak och sker till stor del på gehör (dvs utan noter).

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 characters available

4 kommentarer till Gitarr – elgitarr – elbas

 1. Hej Sahasra skulle gärna vilja börja på gitarr kurs. Hon är 8 år och nybörjare.
  Mvh
  Santosh

  1. Hej! Så roligt att din dotter vill börja spela gitarr! Anmäl henne via denna länk: https://open24.ist-asp.com/staffanstorp/musik/Musik/Start och välj Staffanstorps musikskola som anordnare.Där hittar du olika kurer för gitarr. Vill du ha hjälp kontakta mig gärna! Vänliga hälsningar Lena

 2. Hej Elenor skulle gärna vilja börja på gitarr kurs. Hennes halv syster Nea går på gitarr kurs redan. Hade det varit möljigt om båda kunde gå samtidigt? Då vi har delad vårdnad. Mvh Niklas

  1. Hej! Så roligt att även Elenor vill spela gitarr! Det kan vara svårt att gå samtidigt då Nea har spelat en termin men det finns två lösningar – den ena är naturligtvis att de går tillsammans, åtminstone inledningsvis, och den andra är att de kan få lektionerna efter varandra. Anmäl Elenor och skriv under Övrig information ert önskemål så återkommer vi inför höstterminen.
   Vänliga hälsningar Lena