För dig med brinnande musikintresse!

Sambanji på Musikskolan Foto: Leif Johansson

Välkommen till Staffanstorps Musikskola – en musikskola i toppklass och glädjespridare!

Vår undervisningen sker på eftermiddagar och tidiga kvällar, både i Staffanstorp och i Hjärup.

Ingången till MusikskolanDu kan anmäla ditt barn på kommunens musikaliska webbplats och blir erbjuden en plats så fort det är möjligt. Anmälan kan göras under hela året. Ni blir uppringda eller kallade per mail av en lärare när det finns plats. Om du redan gjort en anmälan men inte fått någon kallelse står ni fortfarande i kö – men kön är inte så lång på något instrument!

Vi hälsar dig än en gång välkommen till Staffanstorps Musikskola och hoppas att du ska hitta något riktigt roligt och intressant i vårt utbud!

Lena Forén Naranjo
Chef Staffanstorps Musikskola

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 characters available

2 kommentarer till Om Musikskolan

  1. Läste i sydsvenskan att musikskolan kanske skall läggas ner, hoppas de inte läggs ner. Musikskolan har mycket bra lärare.

    Över 500 elever går på musikskolan i kommunen.

    Jag har varit elev på Staffanstorps musikskola i cirka 18 år.

    1. Hej Tim.
      Tack för dina ord. Visst är det så som du säger, fantastiska och kompetenta pedagoger och dessutom en verksamhet med orkestrar och ensembler som ingen annan har i kommunen. Beslutet inte taget ännu så vi ser vad det blir av förslaget som verksamhetschefen för kultur, fritid och demokrati givit beredningen att ta ställning till. Många hälsningar Lena