För dig med brinnande musikintresse!

Sambanji på Musikskolan Foto: Leif Johansson

Välkommen till Staffanstorps Musikskola – en musikskola i toppklass och glädjespridare!

Vår undervisningen sker på eftermiddagar och tidiga kvällar, både i Staffanstorp och i Hjärup.

Ingången till MusikskolanDu kan anmäla ditt barn på kommunens musikaliska webbplats och blir erbjuden en plats så fort det är möjligt. Anmälan kan göras under hela året. Ni blir uppringda eller kallade per mail av en lärare när det finns plats. Om du redan gjort en anmälan men inte fått någon kallelse står ni fortfarande i kö – men kön är inte så lång på något instrument!

Vi hälsar dig än en gång välkommen till Staffanstorps Musikskola och hoppas att du ska hitta något riktigt roligt och intressant i vårt utbud!

Lena Forén Naranjo
Chef Staffanstorps Musikskola

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 characters available

6 kommentarer till Om Musikskolan

 1. Hejsan!
  Jag har försökt hitta hur jag ska anmäla min dotter till att börja spela blockflöjt men vet inte vart jag ska vända mig?
  Tacksam för svar

  Petra

  1. Hej Petra!
   Länken att anmäla sig på hittar du under ansökan men den komm också här: https://open24.asp-ist.com/staffanstorp/musik
   Där kan du under Kursutbud söka på blockflöjt och se kurserna som finns. Vi är fler utförare så läs ordentligt vilken som står på respektive kurs!
   Under Ansökan får du först lägga upp ett användarkonto och sedan kan du anmäla din dotter. Välkommen till oss!
   Hälsningar Lena

 2. Hej!
  Vet inte om jag har kommit rätt, men för ca två år sedan så spelade en grupp ungdomar från Staffanstorp marimba på vår Baobabfestival i Malmö. Vi tyckte att det var ett mycket fint inslag i festivalen:)
  I år kommer vi att ha en mindre variant av Baobabfestivalen som heter Baobab Kidz. Den kommer att vara i Fokets Park den 5 juni. Min fråga är nu om ni kan och vill uppträda denna dag.
  Du kan nå mig på 0736-967560 .
  Alla intäkter som kommer in går till skolan i Guinea Conakry.
  Med vänliga hälsningar
  Claudia

  1. Hej Claudia! Tack för din fråga! Jag har mailat den till vår lärare Hanna Ringdahl som kontaktar dig. Hälsningar Lena

 3. Hej. Har ni öppet hus någon dag? Min dotter vill gärna prova på att spela fiol.

  1. Hej! Visst har vi Öppet Hus! Veckan efter påsklovet har vi Öppet Hus på Hjärups skola torsdagen den 31/3 kl. 18.00-19.30 och i Staffanstorp på Musikskolan lördagen den 2/4 kl. 10-12. Välkomna!
   Hälsningar Lena