Brass – lärare

Annika Stensson

Undervisar i blockflöjt, piano, pianoensemble och musiklek.

Jag heter Annika Stensson och jobbar främst som pianopedagog här på Musikskolan i Staffanstorp. Jag har också några blockflöjtselever och Musiklek. Jag har en musikhögskoleexamen från Malmö Musikhögskola i rytmik från 2006 och en i piano från 2012. Jag sjunger även i Malmö Akademiska Kör och i somras var vi i Brasilien och turnerade runt. Det här tycker jag är klokt sagt om musik:

“If a composer could say what he had to say in words he would not bother trying to say it in music” – Gustav Mahler

Vill du prata med Annika kan du ringa: 0721 – 72 64 78

 

Gertrud Svensson WendelGertrud Svensson Wendel 

Undervisar i trumpet, valthorn, baryton, trombon och har hand om Blåsverket.

Jag är utbildad vid musikhögskolan i Malmö och har förutom musiklärarexamen även kantorsexamen.

Mitt huvudinstrument är trumpet och jag har stor erfarenhet som musiker i olika sammanhang, både brassband, blåsorkester, storband, ensembler av olika slag och symfoniorkester. Spelar även orgel och har återkommande uppdrag som kantor.

”Musikens värld och förmågan att kunna spela ett instrument är som att kunna ett extra språk . Ett språk som ger så mycket glädje, upplevelser och möten med okända och kända artister, musiker och människor, som man aldrig annars skulle ha fått.”

Vill du prata med Gertrud kan du ringa: 0721 – 72 64 80

 

Martin Brandqvist

Undervisar på klarinett och saxofon samt har hand om Storbandet.

Jag är utbildad på Musikhögskolan i Malmö och på Drummers Collective i New York. Som musiker har jag medverkat i ett stort antal teateruppsättningar och har turnerat runt hela världen med olika orkestrar. Dessutom är jag kompositör och skriver musik till film och teater, bl.a. musiken till Karlsson på taket och Molly Monster.

”Jag älskar när eleverna har gjort det till sin egen grej att spela och de kommer med egna förslag på låtar och till och med står och övar när jag kommer till lektionerna. Då har vi kul ihop!”

 

Jelena Komad

Undervisar i tvärflöjt och Blockflöjt

 

 

 

 

Hoppa till navigering