Körsång

Att sjunga är roligt! Och att sjunga tillsammans är extra kul. Drömmer du dessutom om att stå på scen så är körsång något för dig. Vi sjunger visor, pop, schlager, musikal … och här finns det plats för ALLA!

Under hösten 2020 kommer alla körer att repetera på måndagar i Konsthallen om inget annat meddelas.

Lilla kören – Lilla Framtidskören

6 – 8 år

Vår yngsta kör är så mycket mer än bara kör. Vi sjunger och leker och får in musikens grunder i hela kroppen.Vi skapar t ex en egen musikal, vi sjunger förstås på konsert och hittar på annat tillsammans.

Dag och tid (läsåret 19/20)

Staffanstorp: Måndagar kl. 16.40 – 17.10

Tweeniekören Ny 19/20

9 – 10 år

Kören som är ”mittemellan”; vi tränar röstens omfång, jobbar med kroppen och enkla danssteg tillsammans med musiken. Vi gör gärna musikaler, shower och deltar i  musikskolans konserter. Ibland åker vi och deltar på olika körfestivaler och körkurser i Skåne!

Dag och tid (läsåret 19/20)

Staffanstorp: Måndagar kl. 16.00 – 16.30

Superkören – SuperG

10 – 12 år

Här jobbar vi vidare med att utveckla våra röster gärna i enklare stämsång. I SuperG får vi också prova på att stå på scenen i olika sammanhang, ibland i någon mindre roll i våra olika musikalprojekt och konserter. En kör för dig som älskar att sjunga!

Blir ni många heter det kör. Blir ni inte så många blir det en grupp. Men allt är SUPER!

Dag och tid

Staffanstorp: Måndagar kl. 17.30 – 18.00

Legatokören

från 20 år

Vi är en härlig damkör som  gärna sjunger i stämmor och jobbar mot våra härliga och populära jul och sommarkonserter. Vi samarbetar gärna med andra körer och deltar i olika projekt på musikskolan. Alla kan delta – detta är friskvård!

Dag och tid

Staffanstorp: Måndagar kl. 18.35 – 19.35

Kör i Hjärup

Tyvärr finns inga lokaler tillgängliga för tillfället för att starta en kör i Hjärup men vill du sjunga i kör är du välkommen till Staffanstorp!

 

Hoppa till navigering