Våra kurser

Det blev succé när vi öppnade upp med vårt utökade utbud av kurser – korta, längre och långa!

Dessutom är  ALLA åldrar välkomna! Från bebisar till vuxna.

Gruppkurserna startar när det finns tillräckligt många anmälda.

Saknar du något? – mejla oss!

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 characters available

5 kommentarer till Våra kurser

 1. Hej!
  Har en dotter på snart sju som skulle vilja lära sig att spela gitarr. Hon går på Hjäruos skola och jag undrar om ni har gitarrkurser där och vilken tid i så fall. Tacksam för svar!
  Med vänlig hälsning, Pi Selind

  1. Hej Pi! Så roligt att din dotter vill spela gitarr! Visst har vi gitarr på Hjärups skola. Lektionerna är på onsdagar efter skoltid. Tiden kommer man överens om med läraren. Gör en anmälan på https://open24.ist-asp.com/staffanstorp/musik så återkommer vi så snart vi har en plats ledig. Välkommen till oss! Lena

 2. Hej! Roligt att sonen vill börja spela! Beroende på om ni vill ha plats i Staffanstorp eller i Hjärup finns det lite olika möjligheter. Bäst just nu är att ni
  anmäler honom till de båda kurserna på https://open24.ist-asp.com/staffanstorp/musik Kostnad för ämneskurs är 1300:-/termin.
  Jag svarar dig på mailen också med mer information. Många hälsningar Lena

 3. Vår son Liam vill gå och lära sig spela akustisk Gitarr. Hur går vi tillväga? När? Var? Hur? Kostar?

  Med vänlig hälsning, Christel

  1. Hej!
   Jag såg att ni anmält Liam på kommunens musiksida! Vi kontaktar er så fort genomgången av lediga tider på gitarr är färdig. Kostnaden för ämneskurs är 1300:-/termin. Trolig start blir i v. 45 dvs efter lovet.
   Vänliga hälsningar Lena