Hoppa till huvudinnehåll

Föräldrautbildning Komet

Publicerad:

Vill du ha fler trevliga stunder och färre konflikter med ditt barn? Föräldrautbildningen Komet startar igen hösten 2023 och är en utbildning för vuxna som går ut på att förbättra kommunikationen och relationen mellan föräldrar och barn.

Om föräldrautbildningen Komet

Utbildningen vänder sig till föräldrar som har barn mellan 3-11 år som vill undvika tjat och som vill hantera bråk och konflikter mer framgångsrikt. Under utbildningen lär du dig principer och förhållningssätt som kommer att förändra din relation med ditt/dina barn till det bättre. För att utbildningen ska ge resultat krävs det att du tränar hemma med ditt barn mellan kurstillfällena.

Om du bor i Staffanstorps kommun är det gratis att delta.

Kursstart

Vi startar två grupper under hösten 2023 som ses under elva (11) veckor. Första gruppen börjar den 5 september och träffas tisdagar mellan klockan 17:30-20. Andra gruppen börjar den 7 september och träffas torsdagar mellan klockan 17:30-20.

Plats

Tisdagar: Kometskolan, Järnvägsgatan 65, Staffanstorp.

Torsdagar: Paletten, Bråhögsplatsen 2A, Staffanstorp.

Anmälan

Anmälan sker till: kometgrupp@staffanstorp.se

Uppge barnets ålder i din anmälan, samt ditt telefonnummer och vilken veckodag du föredrar. Vi försöker fördela efter önskemål så långt det är möjligt.

Har du frågor? Kontakta oss

För kännedom

Det är redan bestämt att föräldrautbildningen Komet kommer tillbaka med två nya grupper med start under våren 2024.

Kategorier

  • Omsorg och hjälp

Etiketter

  • barn och unga
  • familj
  • förälder
  • föräldrautbildning