En egen bild bredvid din kommentar

Gravatar

När du kommenterar på internet, kanske på staffanstorp.se, en blogg eller ett internetforum, dyker det ofta upp en bild bredvid din kommentar. Ibland dyker det upp en profilbild på den som skrivit kommentaren men ganska ofta visas bara en tom siluettbild.

En bild som används på det här sättet kallas för Gravatar, en bild som följer dig från sida till sida där du deltar, via din e-post.

Skaffa dig en Gravatar

Om du vill ha din egen profilbild när du kommenterar på nätet, istället för en grå standardbild, kan du gå till Gravatar och registrera dig. Det är en kul funktion som ger större igenkänning på nätet om man vill det.

Hos Gravatar laddar du sedan upp en eller flera bilder på dig själv och kopplar dem sedan till din eller dina e-postadresser. Om du har flera olika e-postadresser kan du ha olika bilder till dem, kanske vill du ha en bild som passar bättre i yrkessammanhang och en som passar bättre när du är privat.

Lycka till!

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »