Licens

tangentbord

Staffanstorps webbplats är licensierad med en Creative Commons Erkännande-IckeKommersiell-DelaLika 4.0 Internationell Licens. Detta innebär att du har möjlighet använda texter och bilder från denna webbplats i andra sammanhang. Du har även möjlighet att bearbeta texter och bilder under förutsättning att du:

 1. anger upphovsmannen och/eller licensgivaren på det sätt de anger (men inte på ett sätt som antyder att de godkänt eller rekommenderar din använding av texterna och/eller bilderna).
 2. inte använder texterna eller bilderna för kommersiella ändamål.
 3. Om du bearbeta texter och bilder måste du distribuera dina bidrag under samma licens som originalet.

Vissa texter, bilder, filer eller annat material är undantagna denna generella licens. Om upphovsmannen har indikerat en annan licens så gäller den istället. Det kan vara bilder tagna av en fotograf som har copyright på sina bilder då står det till exempel Foto och licens: Ulrika Vendelbo.

Creative Commons är en ideell organisation vars syfte är att hjälpa de som skapar och vill dela med sig (helt eller delvis) av sina verk.

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

 • Kommentarer


  pool

 • Blanketter


  pool

  Vill du söka barnomsorg, beställa betyg eller ansöka om bygglov? Här hittar du kommunens blanketter och här kommer du att hitta våra e-tjänster. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har knappt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »