Akut hjälp

Man i telefonsamtal. Foto: Tony Alter, by flickr

Ibland behöver vi hjälp omgående med det som inte kan vänta tills nästa vardag. Här finns information om och kontaktuppgifter till social jour, barn och ungas hälsa samt hot och våld.

Du hittar även kontaktuppgifter till hälso- och sjukvård.

Har du synpunkter eller klagomål? Läs mer här >>

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

2 kommentarer till Akut hjälp

 1. Kurator? Telefon nummer? Svar Till oper360@gmail.com

  M V H Olle Persson

  1. Hej Olle!
   Kuratorer arbetar oftast inom hälso- och sjukvården och om det är en sådan du vill komma i kontakt med kan du klicka på länken ovan där det står ”Du hittar även kontaktuppgifter till hälso- och sjukvård…” Där hittar du mer information och kontaktuppgifter till vårdcentralen i Staffanstorp (046-2751800) och till Hälsomedicinskt Center i Hjärup (040-418000).

   Med vänlig hälsning
   Jennie Andersson


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »