Unga vuxna

Ung vuxen. Foto: Pixabay

Unga vuxna i Lund, för dig mellan 16-29 år

Ibland är det svårt att veta vart man ska vända sig med sina frågor och bekymmer. Du som bor i Staffanstorps kommun kan vända dig till Unga vuxna i Lund som är en mottagning för dig mellan 16-29 år.

Till Unga vuxna kan du komma och prata om det som är viktigt för dig. Det kan gälla personliga problem, relationer, frågor kring din hälsa eller något helt annat. På mottagningen har du möjlighet att träffa en socionom eller sjuksköterska som tillsammans med dig kartlägger hur du mår och vad du vill ha hjälp med.

Att komma till mottagningen för stödsamtal är kostnadsfritt och du behöver ingen remiss. Besök hos mottagningens läkare eller fysioterapeut kostar som ett besök inom primärvården.

Kontakt

Du bokar själv en tid för samtal genom att kontakta Unga vuxna via telefon 046-359 80 93. Du kan även kontakta mottagningen via 1177 VårdguidenEfter att du loggat in, kan du under rubriken ”Hitta och lägg till mottagning” söka efter Unga vuxna. Under rubriken ”Kontakta mig” går det bra att skriva ett meddelande till mottagningen.

Hoppa till navigering