BIFF – barn i föräldrars fokus

Förälder och barn Foto: Pexels By: pixabay.com

Barn I Föräldrars Fokus, BIFF, är en kort föräldrautbildning som vänder sig till föräldrar som separerat.

BIFF har som mål att öka din medvetenhet om vad som gynnar ditt barns utveckling och öka tilltron till din egen föräldraförmåga och betydelse. Utbildningen vill hjälpa dig att utveckla färdigheter som gör det möjligt för dig att sätta ditt barns behov i fokus.

Vi träffas vid tre tillfällen och föräldrapar går i separata grupper. Utbildningen är på kvällstid och är kostnadsfri.

De tre träffarna har följande teman:

• Förändringar för barnet
  • Barnkonventionen, barnets nätverk och anknytningsteori
  • Barnets utvecklingsfaser och kommunikation

Vi som arbetar med BiFF är socionomer anställda inom Staffanstorps kommun och har lång erfarenhet av att träffa föräldrar och familjer i svåra situationer.

För mer information om kurstarter eller anmälan, e-posta eller ring BIFF-gruppledare Klara Malmkvist, 0721-726499.

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

2 kommentarer till BIFF – barn i föräldrars fokus

1. Hejsan, jag är intresserad av er kurs för skilda föräldrar, BIFF.
    hur anmäler man sig?

mvh Sanja Dizdarevic

1. Hej Sanja!
      Du är varmt välkommen med din anmälan till biff@staffanstorp.se.
      Vår nästa grupp startar den 9/11, ytterligare en kurs startar en bit in på det nya året.

Jennie Andersson, BIFF-ledare