Öppen fritidsverksamhet

Fritidsgruppen

På uppdrag av Staffanstorps kommun erbjuder Attendo LSS ett blandat program med olika aktiviteter för att bidra till en aktiv fritid. De flesta aktiviteterna utgår ifrån Åkershus 26 korttids och fritidsenhet på Åkershusvägen 26, 245 37 Staffanstorp.
Verksamhetschef: Lena Bergström, 0727-144070

Vem riktar sig fritidsgruppen till?

Fritidsgruppen riktar sig till dig mellan 13 år och 20 år med någon form av funktionsnedsättning. Vi har under en tid haft olika aktiviteter, till exempel bakning, matlagning, spelkvällar, filmkvällar, biljard, bowling, pyssel, Laserdome, disco och mycket annat.

Ledarens roll

Fritidsgruppen leds av personal men om en deltagare har ett omfattande stödbehov måste deltagaren ha med sig ledsagare eller personlig assistent.

Transport till/från aktivitet

Deltagaren ansvarar för att ta sig till och från aktivitet. Det är viktigt att tiderna för hämtning och lämning respekteras.

Kostnad

Alla aktiviteter sker till självkostnadspris och betalas direkt på plats med jämna pengar.

Hur anmäler jag mig

Har du aldrig varit med i fritidsgruppen tidigare, får du gärna boka in ett möte med en av aktivitetsledarna (Filip eller Mia) innan du börjar. Har du frågor eller synpunkter kan vi även nås via telefon eller mail.

För att ta del av aktiviteterna så kontakta Åkershus 26 på telefon 046-25 12 34 eller e-post: Åkershus 26 alternativt Lena Bergstöm

Här kan du läsa mer om fritidsverksamhet för vuxna 21 år och uppåt, som Staffanstorps kommun tillhandahåller via Lunds kommun

Hoppa till navigering

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »