Tillgänglighet

Vår miljö ska vara tillgänglig och användbar för alla. Det innebär att miljön ska utformas så att alla, även du med funktionsnedsättning kan förflytta dig i kommunen. Vi gör ständigt insatser för att öka tillgängligheten.

Tillgänglighet till lokaler

För flertalet av kommunens lokaler har det gjorts en inventering av tillgängligheten. Kontakta berörd personal så kan de ge en beskrivning av lokalens tillgänglighet.

Staffanstorps kommuns Kultur- och fritidsguide har försetts med tillgänglighetssymboler.

Tillgängligheten till biblioteken hittar du på deras webbplats.

Hörselslinga

En transportabel hörselslinga finns för utlåning på Medborgarkontoret, Rådhuset.

Tillgänglig utemiljö

Fastighetsägaren ansvarar för en tillgänglig utemiljö och ska se till att hinder som försvårar för funktionshindrade tas bort.

Hoppa till navigering

 • Blanketter/e-tjänst

  pool

  Staffanstorps kommun har ingen e-tjänst, men håller för närvarande på att utveckla sina e-tjänster. Letar du efter blanketter kan du hitta dessa här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »