Integration

Integration med känsla Illustration: Geralt By: pixabay.com

Integrationssidorna riktar sig till dig som vill veta mer om kommunens mottagande av nyanlända samt ensamkommande barn och ungdomar. Här kan du också få information om hur du kan vara ett stöd i mottagandet.

Det finns också sidor som riktar sig till dig som är ny i Sverige med tips på hur du kan lära dig det svenska språket och hur du kan lära känna din nya kommun. Den 3:e december började vi samhällsvägledning för integration med drop-in tider. Oss träffar du måndag, onsdag och fredag kl. 13-15 och tisdag och torsdag kl. 10-12.

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »