Spelberoende

Poker. Foto: Keenan Constance via Unsplash

Spelberoende är ett sedan länge känt fenomen. Det räknas som ett psykiatriskt tillstånd på liknande sätt som alkohol- och narkotikaberoende.

Behöver du hjälp för egen del eller när det gäller någon närstående kan du kontakta Kompassen, ett team som erbjuder motiverande och behandlingsinriktade samtal, stöd till anhöriga, uppföljning efter behandling samt hjälp av en mer praktisk natur. Läs mer här >>

Det finns också stödlinje som du kan ringa, 020-81 91 00. Du kan också gå in på stodlinjen.se.

Läs mer om spelberoende på 1177.

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »