Restaurang Pilegården

Lunchmenyn baseras på en klassisk skånsk husmanskost tillagad från grunden. I priset ingår måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, kaffe och te.
Restaurangen är öppen för alla helgfria vardagar mellan 11:00-13:30.
Lunchpris 80 kronor.
Varmt välkomna till oss!
V43
Måndag: Pannbiff med grönpepparsås
Tisdag: Pocherad torskrygg med skånsk senapssås, skirat smör
Onsdag: Stekt fläsk med löksås, bruna bönor
Torsdag: Biff Stroganoff med saltgurka
Fredag: Slottsstek med sedvanliga tillbehör
V44
Måndag: Panerad fläskkotlett med skysås och ärtor
Tisdag: Spätta Öresund (räkor, sparris, bearnaisesås)
Onsdag: Gulaschgryta med gräddfil
Torsdag: Skånsk äggkaka med stekt fläsk och rårörda lingon
Fredag: Ljummen lammrostbiff med potatisgratäng och rosmarinsky
V45
Måndag: Pannbiff med stekt lök och skysås
Tisdag: Citron och örtbakad lax serverad med kall romsås
Onsdag: Ugnsstekt kalkonbröst med tillbehör. Äppelkaka med vaniljsås
Torsdag: Skånsk kalops med rödbetor
Fredag: Helstekt fläskkotlett med skogssvampsås

V46
Måndag: Köttfärslimpa med whiskygräddsås samt rårörda lingon
Tisdag: Fiskgratäng med hummersås
Onsdag: Helstekt fläskkarré med äpplemos
Torsdag: Soppbuffé, Pannkaka med sylt och grädde
Fredag: Högrevsgryta med smålök, svamp och bacon
V47
Måndag: Raggmunkar med stekt fläsk
Tisdag: Ugnsbakad lax med vittvinssås
Onsdag: Hemmagjord kålpudding med gräddsås
Torsdag: Sjömansbiff med rödbetor
Fredag: Ribbesteg från andra sidan bron med rödkål och äpplemos
V48
Måndag: Klassiska Wallenbergare
Tisdag: Panerad kolja med remouladsås, Stekt sill med skirat smör
Onsdag: Pepparrotskött
Torsdag: Barbequegriljerade revben med skysås och äpplemos
Fredag: Filé Black and White med purjolökspotatis
V49
Hyllning till våra legender!
Måndag: Tareq Taylors krögarpanna med kyckling och glaserade betor
Tisdag: Mannerströms smörstekta sejfilé med rödlöksstuvad blomkål
Onsdag: Werner Vögelis kalvjärpar i gräddsås
Torsdag: Skånsk brännesnuda a´la Sam på Häckeberga
Fredag: Nobelmiddag a´la Tore Wretman
V50
Måndag: Buljongbrässerat kycklinglårfilé med currysås, Lussekatt
Tisdag: Halstrad gravlax med dillstuvad potatis, Isterband
Onsdag: Rimmat grislägg/oxbringa med rotmos
Torsdag: Färsbiffar på vildsvin med skogssvampsås
Fredag: Helstekt kotlett med ädelostsås
V51
Måndag: Skinkstek med goda tillbehör
Tisdag: Lutfisk alt kokt torsk med skånsk senapssås och gröna ärtor
Onsdag: Janssons frestelse med småvarmt och annat smått och gott
Torsdag: JULSTÄNGT
Fredag: JULSTÄNGT

    Hoppa till navigering