Restaurang Pilegården

Lunch

Du är välkommen att äta lunch i Pilegårdens restaurang, Rådhusgången. Restaurangen är öppen för alla. Här kan du äta god och nyttig husmanskost varje dag hela veckan. Priset är 62 kr per portion både för att äta i restaurangen och för avhämtning vardagar och helgdagar.

Vi har öppet måndag till fredag klockan 11.30-14 och lördag till söndag klockan 11.30-14.00.

Kontaktuppgifter

Restaurangen drivs av ISS Facility Services AB, 046-25 12 71 och mejl 

Kvalitetsuppföljningar

Följande uppföljningar av kvaliteten på maten och restaurangen har genomförts:

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.





10 kommentarer till Restaurang Pilegården

  1. När görs nästa Kundenkät? Senaste redovisade år 2015 , Kvalitetsuppföljning?

    1. Hej!
      Det genomfördes i kundenkät i hösten 2017, men svarsfrekvens var låg.

      Har du några frågor angående maten, så kan alltid vända dig till Pilegårdens restaurang, telefon 25 12 71.
      Ingela Millnor

  2. Hejsan är tiderna korrekta för restaurangens öppettider? Helger?
    Kolla och korrigera

    det är 2018 nu …….

  3. Hej..
    Jag heter Bengt Nilsson och har haft mejlkontakt ett antal gånger med bl.a.
    Jörgen Lundin. Jag har ”gnällt” över att Ni aldrig har den rätta såsen, Skånsk
    senapssås, till den kokta torsken. Nu har jag just skrivit ut matsedeln för v. 18
    och där fanns ingen torsk denna veckan och jag undrar bara om det, nästa
    gång det serveras torsk, blir med senapssås.
    Med hälsning, Bengt Nilsson.

    1. Hej Bengt!
      Restaurangen drivs av ISS Facility Services AB och inte av Staffanstorps kommun. För att få svar på dina frågor kan du ringa till Jörgen Lundin på 046-25 12 71.
      Vänligen Johanna Liwenborg, Staffanstorps kommun

  4. Hej! Jag har några frågor. Hur lång tid tar det innan en rätt kommer igen på matsedeln? Lagas all mat från grunden? T ex såser, eller används halvfabrikat? Efterrätter är ofta kräm, mousse eller fromage. Gör ni det själva? Hur stor del är ekologiska råvaror?
    Tacksam för svar.
    Ingrid

    1. Hej Ingrid!
      Restaurangen drivs av ISS Facility Services AB, för att få svar på dina frågor kan du mejla eller ringa till dem jorgen.lundin@se.issworld.com, 046-25 12 71.
      Vänligen Lisbeth Svensson, Staffanstorps kommun

  5. Hej!
    Jag har just skrivit ut matsedeln för v 45 och ser att det blir kokt torsk på måndag. Men jag ser också att det inte blir den ”rätta” såsen, nämligen
    skånsk senapssås, som är den rätta till kokt torsk. Varför har Ni aldrig
    denna sås utan skirat smör, romsås ,äggsås och andra såser men inte
    senapssås?
    Med hälsning, Bengt Nilsson.

    1. Hej Bengt!
      Vi kör efter en rullande matsedel där vi bland annat byter ut såser. Vi tar till oss ditt önskemål om senapsås till nästa gång den kokta torsken dyker upp på matsedeln.
      Vänligen Jörgen Lundin, restaurangchef Pilegården, ISS Facility Services AB

      1. Hej, Jörgen!
        Tack för snabbt och positivt svar. Jag kommer då och äter torsk med senapssås,
        Hälsning, Bengt Nilsson.