Senior i Hjärup

Biljard för seniorer på Medelpunkten. Foto och licens: Åsa Siller

Under Pandemin:

Den 16/6 2021 kl 13 kommer Trivselpunkten till Centrumgårdens trädgård i Hjärup med vår Side By Side Cykel och bjuder på kaffe och kaka och en åktur med cykeln. Vi har hjälm att låna ut och den som är passagerare trampar bara om hen kan.

Hur det kommer att bli till hösten återkommer vi med i slutet av augusti månad.

Staffanstorps kommun och Trivselpunkten följer Folkhälsomyndighetens och Region Skånes rekommendationer och gör allt vi kan för att  förhindra smittspridning och anpassar vår verksamhet efter dem.

Senior i Hjärup

På Senior i Hjärup kan du som är senior och dina anhöriga få social samvaro, upplevelser, stimulerande aktiviteter och förhoppningsvis nya vänner.

Senior i Hjärup har sina aktiviteter på Bykrogen, Centrumstigen 4 i Hjärup. Verksamheten bedrivs i samarbete med Staffanstorps kommun och frivilliga.

Senior i Hjärup håller till i matsalen som ligger i anslutning till vårdboendet Klöverlyckan. Vi träffas minst en  gång i månaden under januari-maj och september-december och har aktiviteter med varierat innehåll. Det kostar inget att delta men besökarna betalar 20 kronor för fika. Andra kostnader kan tillkomma.

På plats finns personal från Staffanstorps kommun som ansvarar för verksamheten men innehållet skapar vi tillsammans.

Senior i Hjärup är öppen för alla seniorer och du är hjärtligt välkommen!

Vill du veta mer? Kontakta då kommunens aktivitetssamordnare på telefon 046-25 12 99 måndag – fredag kl 8-12.

 

 

 

Hoppa till navigering