Trivselpunkten

Trivselpunkten har sitt säte i Pilegårdens lokaler, och är en mötesplats för dig som är äldre och dig med psykisk ohälsa i Staffanstorps kommun. På Trivselpunkten arbetar vi aktivt med att öka livskvalitet och hälsa för äldre och erbjuder dig med psykisk ohälsa stöd och gemenskap för att förhindra isolering samt skapa livskvalitet genom stimulerande aktiviteter.

Hit kan du komma om du:

  • söker aktiviteter och gemenskap
  • vill veta vilka aktiviteter och underhållning som finns för äldre i Staffanstorp
  • vill äta på restaurang >>>Pilegårdens restaurang

Trivselpunkten har en egen webbplats där du bland annat kan hämta/ladda ner det senaste aktivitetsprogrammet.

Under den varma årstiden har vi en härlig uteplats att sitta på. Det är anställda, föreningar och ideella som hjälps åt för att kunna erbjuda ett brett utbud av aktiviteter på Trivselpunkten

Vill du komma i kontakt med oss. Kontakta trivselpunkten@staffanstorp.se eller ring 046-25 12 99 på telefontiderna måndag – fredag mellan kl 8-12. För besök hittar du oss på Pilegården, Torget 7, Staffanstorp.

Trivselpunktens månadsprogram oktober

Trivselpunktens månadsprogram september

Frivilligverksamheten

Samordnaren på Trivselpunkten ansvarar också för den frivilliga verksamheten inom vård och omsorg. Verksamheten vänder sig till:

  • Dig som vill vara frivillig eller veta vad det innebär att vara frivillig
  • Dig som söker någon som kan göra en frivillig insats
  • Dig som har idéer om förebyggande insatser för äldre och funktionshindrade

Seniorvecka och Skåneveckan för Psykisk hälsa

Under hösten kommer  två arrangemang att anordnas på Trivselpunkten.

Seniorveckans som invignings den 15 september kl.14.00 med tal av Inger Hossmark (omsorgsnämnden). Veckan pågår fram till den 20 september och avslutas med musikunderhållning av Leif Karlsson. Läs hela programmet på Seniorvecka 2019

Skåneveckan för psykisk hälsa är vecka 41. Är du intresserad av att medverka eller har du tankar kring arrangemangen, hör gärna av dig till Trivselpunkten.

Café minnesvärt

En mötesplats för dig som har en minnessjukdom eller annan kognitiv sjukdom samt för dina anhöriga. Nästa tillfälle är den 17 oktober kl 18.00.

 

 

Hoppa till navigering