Trivselpunkten

All verksamhet på Trivselpunkten är inställda tillsvidare på grund av CORONA -19

Det gäller även de som har bokat lokaler

Trivselpunkten har sitt säte i Pilegårdens lokaler, och är en mötesplats för dig som är äldre och dig med psykisk ohälsa i Staffanstorps kommun. På Trivselpunkten arbetar vi aktivt med att öka livskvalitet och hälsa för äldre och erbjuder dig med psykisk ohälsa stöd och gemenskap för att förhindra isolering samt skapa livskvalitet genom stimulerande aktiviteter.

Hit kan du komma om du:

 • söker aktiviteter och gemenskap
 • vill veta vilka aktiviteter och underhållning som finns för äldre i Staffanstorp
 • vill äta på restaurang >>>Pilegårdens restaurang

Trivselpunkten har en egen webbplats där du bland annat kan hämta/ladda ner det senaste aktivitetsprogrammet.

Under den varma årstiden har vi en härlig uteplats att sitta på. Det är anställda, föreningar och ideella som hjälps åt för att kunna erbjuda ett brett utbud av aktiviteter på Trivselpunkten

Vill du komma i kontakt med oss. Kontakta trivselpunkten@staffanstorp.se eller ring 046-25 12 99 på telefontiderna måndag – fredag mellan kl 8-12. För besök hittar du oss på Pilegården, Torget 7, Staffanstorp.

Trivselpunktens månads program Mars

Frivilligverksamheten

Samordnaren på Trivselpunkten ansvarar också för den frivilliga verksamheten inom vård och omsorg. Verksamheten vänder sig till:

 • Dig som vill vara frivillig eller veta vad det innebär att vara frivillig
 • Dig som söker någon som kan göra en frivillig insats
 • Dig som har idéer om förebyggande insatser för äldre och funktionshindrade

Seniorvecka och Skåneveckan för Psykisk hälsa

Trivselpunkten har två stående program under hösten.

Seniorveckans vecka 38. Vill du delaktig med att arrangera programmet eller ha ett arrangemang. Hör av Dig till Trivselpunkten på 046-251299 eller skicka e-post till  Trivselpunkten 

Skåneveckan för psykisk hälsa är vecka 41. Är du intresserad av att medverka eller har du tankar kring arrangemangen, hör gärna av dig till Trivselpunkten.

Café minnesvärt

En mötesplats för dig som har en minnessjukdom eller annan kognitiv sjukdom samt för dina anhöriga.

 

 

Hoppa till navigering

 • Information om COVID-19

  coronavirus

  Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sidor där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Den sidan besöker du genom att klicka här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »