Trivselpunkten

lDen 1 mars 2017 invigdes Trivselpunkten i Staffanstorp. Det är gamla Medelpunkten som bytt namn sedan två träffpunkter blivit ett i och med att verksamheten slagits samman med Citypunkten.

I Staffanstorp finns Trivselpunkten som aktivt arbetar med att öka livskvalitet och hälsa för äldre och erbjuder dig med psykisk ohälsa stöd och gemenskap för att förhindra isolering samt skapa livskvalitet genom stimulerande aktiviteter. Trivselpunkten har sitt säte i Pilegårdens lokaler, som är en mötesplats för dig som är äldre och dig med psykisk ohälsa i Staffanstorps kommun.

Hit kan du komma om du:

 • söker aktiviteter och gemenskap
 • vill veta vilka aktiviteter och underhållning som finns för äldre i Staffanstorp
 • vill äta på restaurang använd detta länk >>>Pilegårdens restaurang

Trivselpunkten har en egen webbplats var du bland annat kan hämta/ladda ner det senaste aktivitetsprogram. Gå vidare sidan här >>> Trivselpunkten

Under den varma årstiden har vi en härlig uteplats att sitta på. Det är anställda, föreningar och ideella som hjälps åt för att kunna erbjuda ett brett utbud av aktiviteter på Trivselpunkten

Vill du komma i kontakt med oss. Skicka e-post eller ring 046-251299 på telefontiderna måndag – fredag mellan kl 8-12. För besök hittar du oss på Pilegården, Torget 7, 245 31 Staffanstorp.

Trivselpunktens program april

Frivillig verksamheten

Samordnaren på Trivselpunktens har också hand om den frivillig verksamheten inom vård och omsorg. Har du tanker som liknar dessa punkter

 • vill vara frivillig eller veta vad det innebär att vara frivillig
 • söker någon som kan göra en frivillig insats
 • har idéer om förebyggande insatser för äldre och funktionshindrade

Gå vidare via detta länk och få mera information   >>> Frivilliga insatser

Seniorvecka och Skåneveckan för Psykisk hälsa

Under hösten kommer dessa två arrangemang att anordnas på Trivselpunkten. Seniorveckan vecka 38 med invigning den 15 september och Skåneveckan för psykisk hälsa vecka 41. Är du intresserad att medverka eller har du tankar kring arrangemangen, hör gärna av dig till Trivselpunkten.

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »