Senior i Hjärup

Senior i Hjärup kan du som är seniorer och dina anhöriga få social samvaro, upplevelser, stimulerande aktiviteter och förhoppningsvis nya vänner

Senior i Hjärup – har sina aktiviteter på Bykrogen Centrumstigen 4 i Hjärup.

Senior i Hjärup håller till i matsalen som ligger i anslutning till vårdboende Klöverlyckan. Vi träffas minst en  gång i månaden under januari – maj och september – december och har en aktivitet med varierat innehåll. Det kostar inget att delta men betalar 20 kronor för fika. Andra kostnader kan tillkomma.

På plats finns personal från Staffanstorps kommun som ansvarar för verksamheten men innehållet skapar vi tillsammans

Verksamheten bedrivs i samarbete mellan Staffanstorps kommun och frivilliga.

Senior i Hjärup är öppen för alla seniorer och du är hjärtligt välkommen!

Vill du veta mer så kontakta kommunens aktivitetssamordnare på telefon 046-25 12 99.

Programmet för hösten 2018

Hitta du här via detta länk Senior i Hjärup anslag Hösten 2018

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »