Personligt ombud

Bor du i Staffanstorps kommun och har en psykisk funktionsnedsättning, kan du få hjälp/stöd från personligt ombud.

Verksamheten med personlig ombud riktar till personer som är 18 år eller äldre, som har psykiska funktionsnedsättningar samt betydande och väsentliga svårigheter att utföra aktiviteter inom olika livsområden.

Ombudet är en medarbetare som är fristående från vårdorganisationer och myndigheter, anställd av PO-Skåne. Du kan få hjälp av ombudet för att ta till vara rättigheter i samhället, samt att uppmärksamma systemfel. Det är kostnadsfritt att ha kontakt med det personliga ombudet.

Om du vill veta mer kontakta personlig ombud Anton Thoursie, 0768-56 53 27.

PO-Skånes webbplats >>

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

En kommentar till Personligt ombud

 1. Hej!
  Har haft ms sedan 2011,men utöver det även trigemius neurologi har haft smärtor i huvudet och armen,nu kommer det lösningar
  men det kommer aldrig blev mycket dålig i feb,ambulans flera ggr . blev inlagd i mars sen efter det fick jag utbytt min tegretol mot fenatoin
  pest eller kolera mina smärtor försvann men det dök upp andra biverkningar bla sitter jag bara och inte säger nåt
  mvh Mats


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »