Personligt ombud

Personligt ombud riktar sig till personer som är 18 år eller äldre, bosatta i Staffanstorps kommun och som på grund av psykiska funktionsnedsättningar har betydande och väsentliga svårigheter att klara av vardagen. Personligt ombud arbetar alltid tillsammans med personen och på dennes uppdrag.

Exempel på vad personligt ombud kan erbjuda stöd med:

 • Följa med som stöd till vården
 • I kontakt med myndigheter
 • Att få tillgång till vård och stöd
 • Att förbättra sin livssituation
 • Återta inflytande och makt över sitt liv

Ombudet är fristående från vårdorganisationer och myndigheter, anställd av PO-Skåne. Du kan få hjälp av ombudet för att ta till vara på dina rättigheter i samhället. Personligt ombud är en hjälp till hjälpen. Det är kostnadsfritt att ha kontakt med det personliga ombudet. Personligt ombud  har tystnadsplikt och skriver inga journaler.

Om du vill veta mer kontakta personligt ombud Anton Thoursie, 0768-56 53 27.

PO-Skånes webbplats >>

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

En kommentar till Personligt ombud

 1. Hej!
  Har haft ms sedan 2011,men utöver det även trigemius neurologi har haft smärtor i huvudet och armen,nu kommer det lösningar
  men det kommer aldrig blev mycket dålig i feb,ambulans flera ggr . blev inlagd i mars sen efter det fick jag utbytt min tegretol mot fenatoin
  pest eller kolera mina smärtor försvann men det dök upp andra biverkningar bla sitter jag bara och inte säger nåt
  mvh Mats


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »