Så kom ”Skräpgubben” till Ryttarebyn

Skräpgubben Foto: Ryttarebyns förskola

På tisdagen denna vackra dag fick vi ett oväntat besök. Det var ”Skräpgubben” som kom och visade sig för barnen!  

Barnen hade sett att det låg skräp på förskolans gård och förstod senare att det var ”Skräpgubben” som hade skräpat ner. Han hade tur för barnen kunde visa honom hur man kan plocka skräp i naturen, så det blir rent och fint. Han fick också lära sig hur man sorterar skräp.

Våra barn sjöng skräpsånger och Ryttarebyns skräpsång tyckte han särskilt mycket om. ”Skräpgubben” tackade barnen för allt som de hade lärt honom, och tilldelades ett diplom. Vi hade en jättefin dag tillsammans på vår förskola.

Nu kan vi tillsammans hjälpa till att hålla Sverige rent.

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 characters available