En skola under ständig utveckling!

Vi bidrar till trygghet, engagemang och mod genom att låta våra elever växa i egen takt och efter egen förmåga. Vi är särskilt stolta över att vi har en öppen skola som präglas av en stark gemenskap, en positiv atmosfär och en fin miljö.

Läs mer »

Hans och Greta

Torsdagen den 5 december åkte Stanstorpsskolans treor till Malmö för att titta på föreställningen Hans och Greta. De passade även på att besöka Malmös fina stadsbibliotek.

Läs mer »

Kostsektionen 8 november

Stanstorpsskolans 5:or har under en tid jobbat med hur Sverige styrs. Vi avslutade med kommunens uppgifter. Ett hett och elevnära samtalsämne har varit skolmaten. Vem gör vad?

Läs mer »

Skoljoggen 11 september

En dag varje år samlas Stanstorpsskolan och springer skoljoggen. I år var även Kyrkheddinge skola med och vi kunde stoltsera med över 400 deltagare.

Läs mer »

Det ryker på Planetens avdelning!

Överallt finns det böcker. Överallt finns det läsande barn. Överallt finns det barn som diskuterar lästa texter. Planetens treor genomför Läsprojektet ”Läs så det ryker!”. Målen med projektet är: att öka läslusten, läsförmågan och läsförståelsen.

Läs mer »

Idag var vi på världspremiär!

Martin Widmark läste för allra första gången ur sina nya bok Detektivmysteriet som kommer ut nästa år. Mitt under uppläsningen ringde Sveriges radio och intervjuade Martin och vi fick vara med på ett hörn! Martin läste även ur boken ”Halvdan och Meia, Bland trälar och gudar – äventyr och fakta om vikingar”.

Läs mer »

Bästa 2:an, 3:an och 4:an

Måndagen den 20/5 avgjordes kommunmästerskapen i simning, även kallad bästa 2:an, 3:an och 4:an…

Läs mer »