En skola under ständig utveckling!

Vi bidrar till trygghet, engagemang och mod genom att låta våra elever växa i egen takt och efter egen förmåga. Vi är särskilt stolta över att vi har en öppen skola som präglas av en stark gemenskap, en positiv atmosfär och en fin miljö.

Läs mer »

Bästa 2:an, 3:an och 4:an

Måndagen den 20/5 avgjordes kommunmästerskapen i simning, även kallad bästa 2:an, 3:an och 4:an…

Läs mer »

Utedagar 15-17/5

Några dagar varje vårtermin har Stanstorpsskolans 4,5 och 6:or utedagar. Detta är schemabrytande aktiviteter där idrott, NO och SO står på agendan.

Läs mer »

Storkakademin

Tisdagen den 7 maj åkte Stanstorpsskolans 4:or iväg iväg till Fulltofta strövområde. Eleverna åkte buss dit och väl på plats var det samarbetsövningar i olika lag som varade hela skoldagen. Vädret var med oss […]

Läs mer »

Källkritiksutmaning

Under mars månad har Stanstorpsskolans 4:or antagit Digitala lektioners källkritiksutmaning.  För varje elev som genomför en av deras lektioner skänker Digitala Lektioner 5 kr till Unicefs arbete för barns rätt att gå i skolan.

Läs mer »

Elevens val – fredagen den 22 mars

Då var det återigen dags för en trevlig Elevens Val (EV) dag för våra 4-6:or. Eleverna kunde välja från allt mellan Mästarnas Mästare till Dash-robotar och programmering.

Läs mer »

Information från föräldraföreningen

Hej föräldrar till barn på Stanstorpsskolan,
Vi i föräldraföreningen jobbar tätt tillsammans med fritidshemmen som finns på skolan för att kunna förgylla barnens dagar.

Läs mer »