Information om arbetslag Pluto

Arbetslag Pluto F-klasser, fritidshem

Förskollärare         Andreas Wallin

Förskollärare         Lena Claesson

Förskollärare         Ann Wiklund

Förskollärare         Helen Nilsson

Barnskötare            Jeanette Granell

Elevassistent         Madeleine Berg

Öppet/förflyttningar

Fritids öppnar klockan 6.30 på Månen. Frukost serveras från 7.15. Vi går sedan till Pluto som öppnar klockan 8.00. När vi ringer in 8.20 har vi samling utomhus vid vår lilla ”lägereld” därefter träffas vi i våra grupper och har olika aktiviteter. Vi går till ”stora” skolan för ämnen som lek och rörelse och idrott. Det är även där vi äter vår lunch vid 11.30. Vi har hejdå samling utomhus 13.20. Mellanmål äter vi klockan 14.00. Klockan 16.45 går vi till Månen där alla avdelningarna möts. 17.30 stänger fritids för dagen. Ni är välkomna att när som helst besöka oss och se hur vi arbetar och få en inblick i vår verksamhet. Har ni några frågor kring ert/era barn eller verksamheten är ni varmt välkomna att prata med oss personal. Plutos telefonnummer är 046-25 12 36. Det är inte alltid vi har möjlighet att svara i telefonen under tiden vi har aktiviteter. Plutos veckobrev och protokoll publiceras på Pluto A och Pluto B

För nostalgiker:  Äpplegårdens blogg

REPRESENTANTER FÖRÄLDRAFÖRENING/BRUKARSTYRELSE