Pluto

F-klasser, fritidshem arbetslag Pluto

Nina Sjöberg, förskollärare

Lena Claesson, förskollärare

Sefika Mehmet förskollärare

Jeanette Granell, barnskötare

Ann Wiklund, resurs

Sara Söder, resurs

Öppet/förflyttningar

Fritids öppnar klockan 6.30 på Månen. Frukost serveras från 7.30. Vi går sedan till Pluto som öppnar klockan 8.00. När vi ringer in 8.20 börjar vi med en samling  därefter träffas vi i våra grupper och har olika aktiviteter. Vi går till ”stora” skolan för ämnen som lek och rörelse och idrott. Det är även där vi äter vår lunch vid 12.00. Skoldagen slutar 13.20. Mellanmål äter vi klockan 14.00. Klockan 16.45 går vi till Månen där alla avdelningarna möts. 17.30 stänger fritids för dagen. Ni är välkomna att när som helst besöka oss och se hur vi arbetar och få en inblick i vår verksamhet. Har ni några frågor kring ert/era barn eller verksamheten är ni varmt välkomna att prata med oss personal.

Pluto A når du på 046-25 12 36, och Pluto B 046-25 13 33. Det är inte alltid vi har möjlighet att svara i telefonen under tiden vi har aktiviteter.

Plutos veckobrev och protokoll publiceras på v-klass.
Representanter föräldraförening/skolråd;

 

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 characters available