Utställning i konsthallen

Nu var det äntligen dags för vårt konstverk inom Skapande skola att ställas ut med alla andra skolors fina saker. Vi har gjort vårt konstverk till Bråhögskolan och vi har fått ett annat fint av Kyrkheddinge. Alla skolornas klasser har under veckan varit och tittat på utställningen och vi kan verkligen rekommendera den till er alla. Gå och titta!

Som första bild ser ni det konstverk som vi på Tottarps skola tillsammans har skapat. Det är ett fint vattenfall med lerfigurer i vänskapens tecken. Det är fint pyntat med träd och blommor och F-klassen skrev en fin dikt som ska överlämnas med konstverket till Bråhögskolan.

Denna fina gröna vägg har vi fått av Kyrkheddinge. Man kan titta fram i hålen och man kan kasta boll i dem. Jättefin tycker vi. Tack snälla ni!

Mellanvångens fina blå hörna.

Stanstorps gåva till Mellanvången.

Anneroskolans härliga hjärtan till Kyrkheddinge.

Hjärups skolas fina ramkonstverk.

 

Gå och titta på allt detta fina och kreativa som alla skolor har bidragit med. Man bli så glad av att se och läsa allt fint som finns där.