Ordning i Vackerskogen??

Eleverna på Tottarps skola har ställts inför ett problem. Det är oordning och elakheter i Vackerskogen och Drottningfågeln har problem. Hon har blivit av med sina städstenar som gör att det är vackert och ordning i Vackerskogen och den elake Oljekorpen härjar med sitt elaksprej.

Som tur är har Lillsopranen kommit undan och inte påverkats av detta elaksprej. Han har kontaktat en av våra lärare för att försöka få hjälp. Alla eleverna har fått ta del av Lillsopranens problem och har lovat att göra allt de kan för att bringa ordning igen. Vi måste ta tillbaka städstenarna och lägga dem i Drottningfågelns bo. Vi får inte låta oss påverkas av Oljekorpens sprej och för att undgå detta har vi lärt oss några avmanövreringsramsor som vi har övat på.

Vi har även övat oss på karta, kompassen, väderstrecken och att hålla ihop i gruppen. Även de olika miljösymbolerna och dess innebörd kommer att vara bra att kunna. Detta kommer att behövas nästa vecka då vi ska ut i Vackerskogen och lösa detta problem. Tillsammans är vi starka!!

 

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 characters available