Vinterbilder

Under veckan har klass 1 arbetat med årstiden vintern. Vi har bland annat gjort vinterbilder 3 & 3. Till detta har vi använt frigolit som snö, snöbollar och snögubbar. Vi har fått frigolit av en mamma som arbetar i en blomsteraffär och detta var bara ett sätt att använda detta till. Det var ganska smutsigt i klassrummet efter denna lektion, men det var det värt. Vi håller även på att skriva faktatexter om några av djuren som man kan möta under vintern och några djur fick då även finnas med i de fina bilderna. Grupperna har skrivit texter om vintern från en tankekarta som vi gjort tillsammans – jättefina arbeten som finns att beskåda på vår vägg inom en snar framtid.

Glad tjej, foto CJ

 

vinterbild, foto CJ

 

vinterbild, foto CJ

 

vinterbild, foto CJ

 

vinterbild, foto CJ

 

vinterbild, foto CJ

 

vinterbild, foto CJ