Tottarp blir F-6 skola

I dagarna togs beslutet i BUN att våra F-5 skolor i kommunen ska bli F-6 till hösten 2014. Samtliga F-5 skolor i Staffanstorps kommun från och med höstterminen 2014 skall övergå till stadieindelningen F-6.

Med undantag för Kyrkheddinge skola (vänta tills förskolan är byggd) och Hjärups skola som tillsammans med Hjärupslundsskolan ska bilda en sammanhållen F-9 skola.

Det betyder att våra 5:or idag kommer att ha möjlighet att  stanna kvar hos oss ett skolår till. Vi på Tottarps skola glädjer oss mycket till detta och det känns helt rätt enligt Lgr 11 att få arbeta med eleverna från år F tom år 6.

 

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 characters available