Julbasar den 3 december

Tryckfelsnisse var i farten och skrev fel datum på julbasaren men nu är det ändrat till rätt datum. Förra året arrangerade fritids Julbasar  för föräldrar, syskon och släktingar och  vi kan stolt meddela att det kommer bli basar även detta året 🙂

Fast denna gång så kommer hela skolan vara med att driva projektet och hålla i eventet och vi hoppas att både elever, familjer och bekanta ska få en riktigt härlig julupplevelse. Basaren hålls onsdagen den 3e december mellan 16.00-18.00 vi har utställning och försläjning samt Café och grillning till ert förfogande.

Hälsningar alla på Tottarp!

 

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 characters available