Sportlovet på fritids

På programmet för aktiviteter under sportlovet stod det allt ifrån mysdag i mjukiskläder, besök av terapihund till lådbilsrally. Under veckan har vi även fått ommålat i en del av skolans lokaler.

Vi hade mysdag på onsdagen då vi fick besök av terapihunden Vilda. Hon kom hit tillsammans med sin matte Anna Hanson. Vilda är en utbildad hund som är van vid att arbeta med både barn och vuxna i olika sammanhang. Under besöket visade Vilda upp några utav sina många trix.

Besöket blev så uppskattat att en utav eleverna sedan skrev en saga om hunden Vilda.

 

På fredagen var det dags för det årliga lådbilsrallyt i Staffanstorp. I början av veckan tog eleverna ett gemensamt beslut om hur lådbilen skulle se ut. Under hela veckan byggde och målade eleverna för fullt, arbetet resulterade i en fantastiskt fin lådbil. På torget i Staffanstorp bjöds det på varm choklad och ett spännande lådbilsrally. Denna dag stod det en brandbil på torget. Innan vi begav oss tillbaka till skolan fick vi en visning och genomgång av brandbilens utrustning.

Trots kylan så hade vi ett gäng glada och nöjda elever med oss tillbaka till Tottarp.

Nytt lov närmar sig och nya aktiviteter väntar. Vi på Tottarps skola önskar er alla en GLAD PÅSK!