Uppåkra för klass 2 och 3

I veckan var det dags för klass 2 och 3 att besöka Uppåkra och få vara Tidsdetektiver. Detta som ett led i vårt Forntidsarbete som vi håller på med för fullt.

Läs mer

Utmaningen avklarad

Idag har då hela Tottarps skola varit i Vackerskogen och tagit tillbaka städstenarna från Oljekorpen och lagt dem tillbaka till Drottningfågeln. Vi hoppades på fint väder och vi fick vad vi ville… härligt!

Läs mer

Ordning i Vackerskogen??

Eleverna på Tottarps skola har ställts inför ett problem. Det är oordning och elakheter i Vackerskogen och Drottningfågeln har problem. Hon har blivit av med sina städstenar som gör att det är vackert och ordning i Vackerskogen och den elake Oljekorpen härjar med sitt elaksprej.

Läs mer

Klass 1 på Baghdadutställning

I veckan var klass 1 på Tottarps skola på den fina utställningen Baghdad. Det var några förväntansfulla elever och fröknar som kom dit. Ingen tog direkt emot oss utan vi stod och väntade när det plötsligt glipade lite på dörren…

Läs mer

Skåneresa

Under tisdagen åkte klass 3-4 och 5 på Skåneresa i strålande solsken. En helt underbar resa som leddes av vår duktiga busschaufför tillika guide Tommy Lilja.

Läs mer