Sommarverksamhet

Sommarlov!! Utöver våra utflykter du kan läsa om har vi i Ungistaffanstorp massor av verksamhet på hemmaplan också. Titta här och kom och var med på det du känner för. Håll utkik på våra sociala medier och på denna sida då det kan dyka upp spontana utflykter och annat kul.

Har du en idé eller ett förslag på vad vi skall göra så tveka inte att berätta det för personalen så hjälper vi till att genomföra det!

Från och med vecka 26 tom vecka 33 gäller följande:

Tisdag och torsdag kan du som slutat åk 3 -15 år bada gratis med oss på Bråhögsbadet. Vi samlas vid ”fontänen” utanför Sportringen (håll utkik efter vår flagga med Ungistaffanstorp) klockan 13, och lämnar badet igen klockan 17. För att du skall kunna bada gratis krävs det att du är vid samlingen klockan 13  och går in med oss! Inne på badet kommer vi ha olika aktiviteter under dagarna. Ingen anmälan krävs!

Lördagarna 9/7, 23/7, 6/8 och 20/8 har vi kvällsbad på Bråhögsbadet 18.30-22.30. Då har vi öppet för alla som slutat åk 5-18 år. Kom och bada, grilla, fika, chilla eller bara snacka. GRATIS entré! Ingen anmälan krävs!

Tisdag 26/7 – torsdag 28/7 är det sommarLAN i Hjärupslundsskolans matsal. För alla som slutat åk 6-18 år. Anmälan krävs med denna anmälningsblankett (klicka och ladda ner)! Gratis!

Torsdag 4/8 – fredag 5/8 har vi Harry Potter-event på Skåningen med övernattning/filmmaraton. Klasser, tävlingar, utklädnad, mat mm…. För alla som slutat åk 5 och uppåt. Anmälan krävs! Gratis!

Utöver dessa specifika aktiviteter kommer vi ha sommarverksamhet i Staffanstorp och Hjärup. Har du tankar eller idéer om vad vi tillsammans skulle kunna göra? Berätta det för personalen så fixar vi det (inom rimliga gränser)

Tider för vår sommarverksamhet är enligt följande:

Måndag 14-21

Tisdag 12-18

Onsdag 14-21

Torsdag 12-18

Fredag 14-23

Lördag  17-23 (förutom de lördagar vi är på badet)

Verksamheten utgår från fritidsgården Skåningen förutom fredag och lördag  vecka 28 och vecka 30 då vi utgår från Hjärupslundsskolan.

Håll utkik på våra Facebooksidor: Fritid Staffanstorp och Fritid Hjärup, vårt instagramkonto fritidstp, samt på denna sida ungistaffanstorp.se för att se vad som är på gång. Vi kommer anpassa verksamheten efter vädret så det är inte säkert det är öppet i våra anläggningar under verksamhetstiderna.

Frågor, idéer eller tankar? Hör av dig!

046-251169

Välkomna!