Hög tid att söka sommarpraktik

Sommarpraktik 2017

Staffanstorps kommun erbjuder sommarpraktikplatser för i första hand de elever som går i åk 9 och i andra hand de elever som går i åk 1 på gymnasiet och som inte tidigare haft sommarpraktik och som är skrivna i Staffanstorps kommun.

Praktikplatserna har delats in i tre perioder där varje period består av tre veckor, (den första perioden omfattas av 14 arbetsdagar, den andra perioden av 15 arbetsdagar och den tredje av 12 arbetsdagar) och 6 timmar per dag, måndag-fredag. Anledningen till att den sista perioden är 12 dagar är att gymnasierna startar den 16 augusti i år. Ersättningen är 60 kronor per timme inklusive semesterersättning.

Period 1: 19 juni – 7 juli
Period 2: 10 juli – 28 juli
Period 3: 31 juli – 15 augusti
Ansökningstiden är 13 mars klockan 9.00 till 2 april. Tilldelning av platser sker först efter ansökningstidens slut.

Länk till ansökan kommer finnas här. (Öppnar den 13 mars).