Skolavslutning för årskurs 9

Skolavslutningbal för niorna onsdagen 13/6 2018

Det är dax att fira in sommaren, och med er som går ut årskurs nio gör vi det ordentligt. Anmäl dig till Skolavslutningsbalen nu!

Här under finns information om vad som gäller.

Samling 18:30 på respektive skola (bussfickan) hemkomst ca: 01:45. Sista anmälnings och betalningsdagen 28:e Maj (250kr).

Det ingår resa till okänt festställe, trerättersmiddag, live-musik med band och dj.

Fri sittning, du väljer själv var du vill sitta under middagen.

Bussturer: ange på anmälningslappen var du vill åka ifrån, notera att man åker hem till samma plats som man åkte ifrån. Vill man planera att åka hem tidigare är det vårdnadshavare som ansvarar och har kontakt med ansvarig personal. Under dansen finns det vatten att dricka i foajén, tyvärr får man inte ta med sig vattenglasen utomhus eller in på dansgolvet.

Rökning är inte tillåten inne på området.

Det råder nolltolerans gällande alkohol och droger och vi kan i samråd med vårdnadshavaren skicka hem deltagare. Vi använder alkotest.

Det är bara personer som har föranmält att de kommer som får vistas på området. Trivselvärd finns i entrén.

På inbjudan till eleverna finns det all information för insättning till Swish eller Bankgiro, det är viktigt att ange följande i meddelanderutan under insättning: BAL, namn, skola och klass till Swish 123 007 5218 eller bankgiro (281-1222). KLICKA HÄR för att öppna en utskrivbar anmälningsblankett.

Lappen som ska fyllas i lämnas antingen på Skåningens fritidsgård, Hjärupslundsskolans Fritidsrum eller så mejlar man informationen till mig (ali.alkefagy@staffanstorp.se) BAL, namn, skola, klass, telefon,  avfärdsplats samt ev. specialkost (alla uppgifter kommer att raderas efter arrangemanget). Anmälningslappar har era mentorer fått, finns även att hämta på våra gårdar eller att skrivas ut från vår hemsida Ungistaffanstorp.se.

Välkommen med din anmälan!!!