Niornas avslutningsfest 2019

Sista kvällen med niorna!
Fira med klassen och kompisarna med en tur till okänd ort och en trerätters middag som avslutas med dans!

Vid anmälan behöver vi namn, skola, klass, telefon, email och vårdnadshavares nummer,
ifall du vill åka buss från Hagalid, Balder eller Hjärupslundskolan.         Kost – Vill du ha specialkost? Vill du ha vegetariskt? Har du någon allergi?

Fyll i anmälningslapp som du hittar genom att klicka HÄR och lämna till Fritidsgården Skåningen, Fritid Hjärup eller mejla uppgifterna till ali.alkefagy@staffanstorp.se.
Du är inte anmäld som deltagare förrän både betalning och anmälningslapp har registrerats. Efter detta får du en bekräftelse via din mail. Betala 250 kr senast den 28 maj via

Swish: 123 007 5218
Bankgiro 281-1222
Staffanstorps kommun
Viktigt att ange följande i meddelanderutan!
BAL
Ditt namn
Din skola och klass

Behöver du ett inbetalningskort ring 0709351770 så löser vi det!

Checklista inför skolavslutningsarrangemanget!
Betalt via Swish eller bankgiro senast 28 maj.
Lämnat anmälningslapp  senast den 28 maj.
12 juni : Samling vid bussfickan senast 18.30.
Telefonnummer under arrangemanget Ali Al-Kefagy 0709351770 eller Asli Kizilkaya 0709351139.
Åter ca 01.45 vid bussfickan.

Bra att veta

Valfri klädsel, du måste inte ha  kostym eller klänning.
Fri sittning, du väljer själv var du vill sitta under middagen.
Bussreturen; ange på anmälningslappen var du vill åka ifrån, notera att man åker hem till samma plats som man åkte ifrån. Vill man planera att åka hem tidigare är det vårdnadshavare som ansvarar och har kontakt med ansvarig personal. Under dansen finns det vatten att dricka i foajén, tyvärr får man inte ta med sig vattenglasen med sig utomhus eller in på dansgolvet. Rökning är inte tillåten inne på området. Det råder nolltolerans gällande alkohol och droger och vi kan i samråd med vårdnadshavaren skicka hem deltagare. Vi använder alkotest. Det är bara personer som har föranmält att de kommer som får vistas på området. Trivselvärd finns i entrén. På inbjudan till eleverna finns det all information för insättning till Swish eller Bankgiro, det är viktigt att ange följande i meddelanderutan under insättning: BAL, namn, skola och klass till :
Swish 123 007 5218 eller bankgiro 281-1222
Lappen som ska fyllas i lämnas antingen på Skåningens fritidsgård, Hjärupslundsskolans Fritidsrum eller så mejlar man informationen till mig (ali.alkefagy@staffanstorp.se) BAL, namn, skola, klass, telefon,  avfärdsplats samt ev. specialkost. Anmälningslappar har alla mentorer fått.

Vi ser fram emot en fantastisk kväll!!!

Ung i Staffanstorp