Nu flyttar vi…

Nu flyttar vi till Uppåkraskolan i Hjärup. Kvällar och helger kommer vår verksamhet finnas på den nya fina Uppåkraskolan istället för Hjärupslundskolan, där vi fortsätter finnas under eftermiddagar som vanligt.

Läs mer

Tillfälligt stängt på Skåningen men håll utkik uppdaterad

Uppdaterade tider angående Skåningen. Vi öppnar åter som vanligt på måndag (14 november), men finns i Bråhögshallen med vår verksamhet på fredag och på Hjärupslundsskolan på lördag.

Läs mer

Sommarverksamhet

Sommarlov!! Utöver våra utflykter du kan läsa om har vi i Ungistaffanstorp massor av verksamhet på hemmaplan också. Titta här och kom och var med på det du känner för. Håll utkik på våra sociala medier och på denna sida då det kan dyka upp spontana utflykter och annat kul.

Läs mer

Tosselilla sommarland

Extra utflykt till Tosselilla sommarland. För dig som gått ut åk 3 upp till 15 år. Bussresa och entré (inklusive aktiviteter inne på sommarlandet) kostar 160 kr.

Läs mer

Lussebad och juldisco

På fredag och lördag är det full fart i Staffanstorp för barn och unga. På fredag är det disco för åk 4-5, och samtidigt öppet för de äldre i Hjärup. På lördag har vi verksamhet på Bråhögsbadet mellan 19-23 för alla i åk 6 – 18 år. Välkomna att vara med oss under Lussehelgen!

Läs mer