Nu flyttar vi…

Nu flyttar vi till Uppåkraskolan i Hjärup. Kvällar och helger kommer vår verksamhet finnas på den nya fina Uppåkraskolan istället för Hjärupslundskolan, där vi fortsätter finnas under eftermiddagar som vanligt.

Läs mer

Tillfälligt stängt på Skåningen men håll utkik uppdaterad

Uppdaterade tider angående Skåningen. Vi öppnar åter som vanligt på måndag (14 november), men finns i Bråhögshallen med vår verksamhet på fredag och på Hjärupslundsskolan på lördag.

Läs mer

Höstlovskul

Snart är det dags för höstlov. Här kan du välja och vraka bland massor av aktiviteter för dig som är ung i Staffanstorps kommun.
Välkomna att vara med!!

Läs mer

Påsklov 2016

Nu är det snart dax för lov igen, nämligen Påsklov! I Staffanstorp firar vi detta på fler sätt än med ägg och sill. Vi har massor av roliga aktiviteter för dig som är ung i kommunen…

Läs mer

Nya verksamhetstider på fritid

Vårterminen 2016 har vi ändrade verksamhetstider. Håll utkik här på hemsidan och i våra sociala medier för löpande information och håll koll på tiderna som finns i detta inlägg. Välkomna!

Läs mer

Fredag 9/10 och lördag 10/10

Så här ser helgens öppettider ut i fritidsverksamheten. De är något annorlunda än vanligt då vi samtidigt är iväg på ett fiskeläger.

Läs mer