bild Uppåkra förskola

Jag vill, jag kan, jag vågar

Vi vill skapa trygghet och lustfyllt lärande för varje enskilt barn. Vår förskola är en mötesplats där barn och vuxna leker och lär tillsammans.

Läs mer »

Välkommen till område Norr/Centrum-informationsmöte 4/6 2019

Vi välkomnar dig och ditt barn till område Norr/Centrum! Att börja förskolan är en stor händelse i ett barns liv och en ny värld öppnas.  Eftersom vi vill att alla ska få en så […]

Läs mer »

Uppåkra Förskola

I september 2019 kommer barn och personal från Åkervindans förskola flytta in i helt nybyggda Uppåkra förskola belägen precis vid Uppåkraskolan med adress Park Allén 4.

Läs mer »

Vårteminen 2018

Under vårterminen har vi arbetat med läslyftet och odling som har utmynnat i förändring av lärmiljöerna inne så väl som ute. Detta låg till grund till för vår fixardag av gården där vi planterade olika växter och grönsaker i pallkragar.

Läs mer »

Välkomna på visningsdag 27/4-18

Välkomna på visning fredagen den 27/4-18, klockan 9.30, för föräldrar som önskar komma på besök inför val av förskoleplats.

Läs mer »

God jul och ett gott nytt år

Nu har ett läsår passerat och vi tackar för ännu ett år. Under året som har gått har vi bland annat arbetet med läslyftet här kan du läsa mer om våra projekt.

Läs mer »