Hoppa till huvudinnehåll

Livsmedelsföretagare – se hit!

Publicerad:

Tisdagen den 14 februari klockan 9-11 bjuder Livsmedelsverket in till digitalt seminarium där du som livsmedelsföretagare får information om den nya riskklassningsmodellen.

Från och med nästa år kommer alla kommuner börja använda ett nytt sätt att beräkna hur många kontrollbesök livsmedelsföretag ska få. Under 2023 kommer kontrollmyndigheterna påbörja arbetet med att klassa om redan verksamma livsmedelsföretag och beräkna hur många kontrollbesök dessa ska få varje år från och med 2024. Kontrollmyndigheterna kommer behöva ta in nya uppgifter om alla livsmedelsföretag för att kunna göra denna omklassning.

Under Livsmedelsverkets seminarium den 14 februari får du information om kommande riskklassning, samt ges möjlighet att ställa frågor. Inbjudan samt mer information hittar du på Livsmedelsverkets webbplats.Öppnas i nytt fönster

Kategorier

  • Bygga, bo och miljö
  • Jobb och företagande

Etiketter

  • Livsmedel
  • riskklassning

Information om kakor

Vi använder cookies för att löpande förbättra webb­platsen och för att möjlig­göra viktiga funktioner. Du kan välja att godkänna eller neka kakor. Mer om cookies