Hoppa till huvudinnehåll

Dans

Under hösten 2023 och våren 2024 har vi kommunkoreografen Maria Naidu hos oss!

Under våren kommer Maria till Staffanstorps konsthall. Kom och dansa linedance, ingen föranmälan och ingen kostnad! Kom som du är!

Torsdagar kl.17:00 i Staffanstorps konsthall: 11 april, 25 april, 2 maj, 9 maj

Torsdagar kl.19:00 i Staffanstorps konsthall: 7 mars, 14 mars, 21 mars, 28 mars, 4 april,  11 april, (inte 18 april) 25 april, 2 maj, 9 maj, 16 maj, 23 maj, 30 maj, (inte 6 juni – då kommer Maria till Åstradsgården kl.12)

Marias mål är att få alla i kommunen att förbättra kondition, koordination och balanssinne med hjälp av en enkel linedance! Just linedance är ett fantastiskt och beprövat sätt att uppnå detta.
Förutom att må bättre genom att röra på sig, gör du något trevligt och avslappnande tillsammans med andra. Vi bestämmer själva om det ska vara en social aktivitet eller om vi dansar för oss själva.

Maria vill möta så många invånare i Staffanstorps kommun som möjligt! Hör av dig om du vill att Maria kommer till din förening, arbetsplats, skola, klass, eller vad som helst där ni är en grupp personer.
5 minuter är tillräckligt för att komma igång, har ni mer tid blir det flera danser!

Vill du nå Maria Naidu, kommunkoreograf? Kontakta kultursekreterare Viktoria Munck på viktoria.munck@staffanstorp.se
Projektet med kommunkoreograf pågår i Staffanstorps kommun och Svalövs kommun 1 september 2023 – 30 juni 2024. Det finansieras av Riksteatern Skåne med stöd av Region Skåne.

Kultur och föreningsförvaltningen