Hoppa till huvudinnehåll

Kommande utställningar

Här kan du se vilka utställningar som är på gång i vår konsthall konsthallen.

Kommande utställningar

  • Enes Levic – Gamla pilar viskar 31 mars – 21 maj 2023

Enes Levic är en Staffanstorpskonstnär som kommer att bjuda på en resa i porträttens värld. Under Coronapandemin gjorde han ett självporträtt om dagen och nu har det blivit många! I utställningen kommer det att bli ännu fler, han kommer nämligen att göra porträtt på plats i konsthallen, som en del av utställningen. Det blir både självporträtt och porträtt av besökarna. Kanske gör han ett porträtt av dig!

  • Astrid Gärdsmark (måleri, skulptur) 3 juni – 24 sep 2023

Vi fortsätter med våra större sommarutställningar med Staffanstorpskonstnärer och efter Ljusets målare Theodor Jönsson år 2021 och Komålaren Sigfrid Bengtsson 2022 är det dags för Astrid Gärdsmark (1905-1988). Hon bodde på Annerovägen 4 i större delen av sitt liv och gjorde målningar och skulpturer som hon ställde ut bl a i Paris.

Om du varit vän eller bekant med Astrid Gärdsmark, eller har information om henne, så hör gärna av dig till kultursekreteraren Viktoria Munck som tacksamt tar emot mail på viktoria.munck@staffanstorp.se  . Har du något verk av Astrid Gärdsmark och kan tänka dig att låna ut till sommarens utställning är det också väldigt uppskattat!

Kultur och föreningsförvaltningen