Hoppa till huvudinnehåll

SeniorLounge nya Restaurangen på Pilegården

Fredagen den 25 augusti hade nya SeniorLounge på Pilegården smygpremiär

På plats fanns kommunens medarbetare från Trivselpunkten och tilltänkta samarbetspartners och krögare. Det kom många besökare som var nyfiken på det nya konceptet som presenterades under dagen.

Den 1:e september började serveringen på SeniorLoungen.

Det är ett unikt samarbete mellan kommunen och olika restauranger i närområdet som erbjuder Pilegårdens gäster att beställa varm, nylagad husmanskost till lunch. Du är även välkommen att ta med mat från vilken restaurant du önskar och äta den på Pilegården!

På SeniorLoungen finns även Selecta som erbjuder olika variationer av maträtter så som sallader och enklare rätter att värma. Förutom mat så finns det även annat smått och gott som mackor, kakor och kaffe att köpa på plats.

Vardagar mellan klockan 11-14 finns en måltidsvärdinna tillgänglig som kan hjälpa till med beställningen, lägga upp maten på en tallrik och värma upp den. Vatten ingår till alla måltider. Du är välkommen att höra av dig till Trivselpunkten för mer information.

Trivselpunkten fortsätter som vanligt med sina aktiviteter på Pilegården. Läs mer om aktiviteterna på Trivselpunkten på länken Mötesplatser och träffpunkter – Staffanstorps kommun

Välkomna

Omsorgsförvaltningen