Hoppa till huvudinnehåll

Vår verksamhet

Vår fritidsverksamhet riktar sig till alla unga från årskurs 4 till dagen du fyller 18 år. Vi har verksamhet både i Hjärup och i Staffanstorp.

Under de flesta vardagar, fredagar och lördagar har vi också öppet lite längre. Då riktar sig verksamheten till de i årskurs 6 och upp till dagen du fyller 18 år.

Våra två fasta punkter (mötesplatser), finns på:

  • Forum Hjärup Hjärupslundsskolan, Ämnesvägen 2 i Hjärup
  • Värmeverket i Staffanstorp, Skolgatan 7

Det finns möjlighet att köpa en fika eller ett enkelt mellanmål och på fredagar kan du dessutom köpa lite godis.

Hos oss är alla i målgruppen välkomna, alla har samma värde och vi respekterar inte att någon utsätts för någon sorts kränkningar eller liknande. Vi står på en stabil värdegrund och speglar den på alla som besöker våra verksamheter på olika ställen.

Utanför våra mötesplatser

Vi vill skapa en meningsfull fritid för kommunens unga invånare, och jobbar för att ha en hög delaktighet (det vill säga att barnen är med och bestämmer och skapar verksamheten), men också genom att ge barnen det de inte vet att de vill ha. Samarbeten med andra verksamheter inom kommunen och med våra föreningar är återkommande inslag också.

Till exempel hyr vi ibland Bråhögsbadet, och så finns vi på skolorna. Där är vi för att lära känna så många barn som möjligt så det inte blir jobbigt att besöka eller vara med i vår verksamhet. Vi samarbetar också med skolorna kring vissa temadagar, lovaktiviteter med mera.

Kontakta oss

Telefonnummer
046-25 11 69

Besöksadress

Värmeverket
Skolgatan 7
245 31 Staffanstorp

Fritid Hjärup
Ämnesvägen 2
245 80 Hjärup

Vad vill du göra på din fritid?

Har du önskemål om aktiviteter, projekt eller annat, så ta kontakt med personal på plats så hjälps vi åt att hitta en lösning på era idéer!

Kommunstyrelseförvaltningen

Relaterade sidor