Pressbilder, grafisk profil med mera

Pressbilder kollage. Foto: Staffanstorps kommun

I vårt pressrum finner du bilder som är fria för media att använda för redaktionella ändamål som har med Staffanstorps kommun att göra. Porträttbilder får endast användas i sammanhang som har med personens uppdrag i Staffanstorps kommun att göra. Beskärning av bilder är tillåten, men bildernas karaktär får inte ändras.

Vid publicering ska fotografens namn eller ”Foto: Staffanstorps kommun” alltid anges.

Vid frågor om pressrummet, dess innehåll eller liknande är du välkommen att kontakta info@staffanstorp.se.

Hoppa till navigering

 • Information om COVID-19

  coronavirus

  Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sidor där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Den sidan besöker du genom att klicka här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »