Press- och informationsmaterial

Här finner du bland annat våra pressbilder på förtroendevalda och förvaltningschefer samt kommunens logotyp. Du hittar också  kommuntidningen StaffanstorpsAktuellt, information om kommunens närvaro i sociala medier och annat.

I vårt pressrum finner du bilder som är fria för media att använda för redaktionella ändamål som har med Staffanstorps kommun att göra.

Nyheter publiceras löpande på vår startsida. Letar du efter något specifikt, använd sökfunktionen, eller leta i vårt nyhetsarkiv som sträcker sig från år 20172018 till 2019.

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.