Hoppa till huvudinnehåll

Mötesplats

Mötesplatsen Trivselpunkten är för dig med psykisk ohälsa som bor i ordinärt boende. Trivselpunkten erbjuder stöd och gemenskap för att förhindra isolering samt skapa livskvalitet genom stimulerande aktiviteter.

Ta gärna kontakt med oss om du behöver sällskap eller önskar ett socialtt sammanhang.

Uppgifter till oss hittar du längre ned.

Varmt Välkommen

Program på Trivselpunkten 2023

 • December 2022 -januari 2023

  Program

  Onsdagar

  Klockan 13 Bingo

  Måndag, onsdag och fredag

  Klockan 9.30-10.30 Frukostfika   kostnad 20 kr (ej röda dagar)

  Måndag 5 december

  kl 10.00-11.00 Pingis (ej röda dagar)
  Om du vill spela så kom förbi. Pingisbordet står framme hela tiden, just nu så det finns möjlighet att spela på andra tider också.

  Ring Trivselpunkten för mer information om kommande program.

  Vi villl även informera att den 10 januari 2023 kommer Trivselpunkten hålla stängt på grund av planeringsdag.

  Personalen Lena-Maria, Taina, Susanne och Teresia önskar er en trevlig och mysig nyår och ett gott nytt år.

  Trivselpunkten personal Lena-Maria, Taina, Susanne och Teresia
 • Husmöte

  Välkomna till Trivselpunktens socialpsykiatri husmöte!

  Mötete syfte är att vara ett forum där besökare och personal kan mötas och du kan lämna önskemål om Trivselpunktens verksamhet. Om du vill vara med och lyssnaså går det också bra. Vi återkommer när vi ska ha nästa husmöte.

  Meddela mig gärna om du kommer! Vi bjuder på fika.

  Varmt välkomna!

 • Vi finns för dig

  Vi på Trivselpunkten finns för dig som behöver någon att prata med eller ett socialt sammanhang. Kanske första steget är att börja komma till oss med att boka en tid för en fika och pratstund med någon av oss som jobbar här. Ta gärna kontakt om du är nyfiken på vår verksamhet. Se kontaktuppgifter nedan.

 • Häng med oss Ut

  Vi åker  iväg till naturen tillsammans, fikar och gör någon rolig aktivitet. kanske gör vi upp en eld, lagar mat ute eller bara ligger och tittar på himlen. du kommer som du är och är med på det du vill. Anmäla krävs till Trivselpunkten. Se faktarutan längre ned

 • Personligt Ombud Anton på plats på Trivselpunkten

  Den andre onsdagen i månaden klockan 13-15 finns Anton hos oss, återkommer när han kommer nästa gång. Kom om du vill ta reda på mer om Anton som är Personligt Ombud i Staffanstorp eller om du vill ha första kontakten utan att boka en tid. Välkommen utan anmälan.

  Tryck på länken om du vill läsa mer om personligt ombud: http://po-skane.org/staffanstorps-kommun/

 • Samtalsgrupp utifrån Återhämtningsguiden

  Samtalsgruppen är till för dig som önskar ett forum att få samtala med andra om din livssituation och egna återhämtning. Samtalen kommer att innehålla teman från Återhämtningsguiden som är ett strukturerat material framtaget av personer med egen erfarenhet av att må dåligt. Vi pratar bland annat kring frågorna: Vad är återhämtning för mig? Vad behöver jag för att må bra? Vad kan jag ha för strategier under perioder av sämre mående?

  Samtalet har en tydlig struktur och utgår från en metod som ger var och en möjlighet att tala, lyssna och reflektera. Vi skapar en trygg miljö som präglas av respekt och vänlighet. Alla får komma till tals och är likvärdiga deltagare i samtalet. Det som sägs i rummet stannar där.

  Gruppen träffas under åtta tillfällen klockan 14-16 med start den 28 september. Det är viktigt att alla medverkar vid samtliga tillfällen. Vi bjuder på fika. Gruppen leds av Camilla Adolfsson, arbetsterapeut i socialpsykiatrin, och Lena-Maria Petré Westlin, aktivitetssamordnare från Trivselpunkten.

  Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  Foto på och Camilla Adolfsson och Lena-Maria Petré Westlin som ska starta samtalsgrupp för personer inom socialpsykiatrin

Trivselpunkten

Telefonnummer
046-25 12 99

Besöksadress

Pilegården/Trivselpunkten
Torget 7
245 31 Staffanstorp

Öppettider

Vardagar klockan 9-16
Lunchstängt klockan 12-13
Den 10 januari 2023 kommer inte personal finnas på plats på Trivselpunkten.

Öppettider Telefon

Vardagar klockan 8-15

Lunchstängt klockan 12-13

Omsorgsförvaltningen