Hoppa till huvudinnehåll

Stöd till unga vuxna

Känner du att du börjat må dåligt men kan inte riktigt förklara varför? Är du mellan 16-29 år? Ibland är det svårt att veta vart man ska vända sig med sina frågor och bekymmer. Du som bor i Staffanstorps kommun kan vända dig till Unga vuxna.

Unga vuxna, för dig mellan 16-29 år

Unga vuxna finns för dig som behöver stöd eller hjälp. Hit kan du komma och prata om det som är viktigt för dig. Det kan vara personliga problem, relationer, frågor kring din hälsa eller något helt annat. Att söka hjälp hos Unga vuxna kan vara det första steget mot ett bättre mående.

Unga vuxna är ett samarbete mellan Staffanstorp, Kävlinge och Lunds kommuner. På mottagningen har du möjlighet att träffa en socionom eller sjuksköterska som tillsammans med dig kartlägger hur du mår och vad du behöver hjälp med.

Vad kostar det?

Det kostar inget att komma till mottagningen för stödsamtal. Besök hos mottagningens läkare eller fysioterapeut kostar som ett besök inom primärvården.

Kontakt

Unga vuxna

Du bokar själv tid genom att ringa oss.

Telefonnummer
046-359 80 93

Telefontid:

  • Måndag till fredag klockan 10-11 och 14-15
    Om du ringer utanför telefontiden går det bra att lämna ett meddelande på vår telefonsvarare med namn och telefonnummer. Om du lämnar ett meddelande så kontaktar vi dig så snart vi kan. Vi ringer då upp från dolt nummer.

Webb

Du kan också kontakta Unga vuxna via 1177 Vårdguiden.

Besöksadress

Magle Stora Kyrkogata 5, Lund
Ingång sker på baksidan av huset.

Vill du ha mer information?

  • Här finns information för dig som vill veta mer.

    Läs mer om stöd till unga vuxna på Lunds kommuns webbsida.

Arbetsmarknadsförvaltningen